Keramiek

CREATIES UIT DE OVEN

Het basismateriaal voor een keramische tegel is gebakken klei waaraan mineralen werden toegevoegd. Het inbrengen van zouten & emailsamenstellingen geven aan de keramische tegel een esthetisch cachet. Door het bakken op hoge temperatuur is de “grès cérame” tegel waterdicht,vorstbestendig en voorzien van hoge mechanische eigenschappen.
In tegenstelling tot natuursteen kan geen vuil of vet indringen.

De nieuwste trend zijn keramische tegels met een dikte van 2cm.

Keramische tegels hebben de toekomst. Door de combinatie van duurzaamheid en comfort kiezen steeds meer klanten voor dit soort betegeling. In de tuin van tegenwoordig draait alles om genieten en gemak.

De trend van 2 cm dikke tegels heeft langzaam zijn intrede gedaan. Simpelweg vanwege hun kwaliteit en duurzaamheid. Om te beginnen zijn ze kleurvast, dus eenmaal geplaatst blijft Uw terras jarenlang mooi -wat niet van alle bestratingsmaterialen kan gezegd worden. Daarnaast zijn ze door hun hardheid slijtvast en is het quasi onmogelijk dat er krassen op komen.

Extreem hard…. door het bakproces zijn de tegels extreem hard waardoor ze geen vocht opnemen en dus gegarandeerd schoon blijven. Geen vlekken meer van wijn, spetterend vet van de barbecue of een olielekkende auto. De hardheid voorkomt ook aangroei van mossen en algen.

De uitstraling van de tegel wordt bepaald door een gekozen design. Binnen het kleurenspectrum is heel veel mogelijk. Zo bestaan er perfekte copies op blauwe hardsteen, basalt of zelfs hout.

Realisaties terrassen in keramiek

© D&D Tegels
Esenstraat 58b
Zarren-Kortemark
Tel : 051 571 300

OPENINGSUREN:
ma t.e.m. vr: 13u30-18u
za : 9u -12u

DISCLAIMER